Wilt u weten hoe we uw incasso meer verantwoord en effectiever kunnen maken?

Bel of mail met ons

Wilt u weten hoe we uw incasso meer verantwoord en effectiever kunnen maken?

Bel of mail met ons

Connect Incasso is een netwerk van hooggekwalificeerde lokale incasso-consulenten. Wij zorgen voor snelle oplossingen tegen lagere kosten.

Connect Incasso

De incassomarkt schreeuwt om verandering.

Connect Incasso heeft hierin de lead genomen en is marktleider in het oplossen van openstaande facturen voor haar klanten door middel van lage bemiddelingskosten, begrijpelijke communicatie en direct persoonlijk contact aan huis/kantoor, overal in Nederland.

Torenhoge kosten? Connect Incasso brengt géén WIK-kosten in rekening bij uw debiteur, alleen een vergoeding voor een daadwerkelijk uitgevoerde actie. Afstandelijk taalgebruik? Connect Incasso communiceert persoonlijk met uw debiteuren in hun eigen taal en in hun eigen omgeving. En waar uw debiteur na de incassofase meestal afscheid van u neemt, behoudt Connect Incasso de debiteur voor u als klant. De belofte van Connect Incasso; een snellere en verantwoorde oplossing van uw incassozaken. Dát is Connect Incasso. Lees vooral verder over onze unieke aanpak.

null

Waarom Connect Incasso?

Andere aanpak, andere cultuur
Lagere kosten
Begrijpelijk taalgebruik
Lid van Proximo Netwerk
Kwalitatieve Dienstverlening

Over Connect Incasso

null

Andere aanpak, andere cultuur

Het gaat Connect Incasso maar om één ding: een snelle oplossing voor zowel de opdrachtgever als de debiteur. Wat het verhaal achter de schuld ook is. Zo schakelt Connect Incasso schuldhulp in wanneer nodig. Mocht betaling, om welke reden dan ook, niet mogelijk zijn, dan signaleert Connect Incasso dit snel. Zo worden onnodige juridische procedures voorkomen. Tenslotte is niet de incasso, maar de oplossing altijd het uitgangspunt. Daarnaast wil Connect Incasso dat de relatie tussen opdrachtgever en debiteur actief en positief blijft. Want ook dit bevordert een snellere afwikkeling.

Voor alle duidelijkheid; is er geen reden om niet te betalen en uw debiteur weigert, dan wordt alsnog de gang naar de rechter gemaakt. Connect Incasso gaat altijd uit van de oplossing, maar legt de verantwoordelijkheid van betalen waar deze hoort. Komt het tot een rechtszaak, dan worden alsnog de volledige WIK-kosten gevorderd.

Aanzienlijk lagere kosten

Connect Incasso gaat uit van Activity Based Pricing; Connect Incasso rekent alléén kosten als een actie is uitgevoerd en de kosten zijn gebaseerd op deze actie. De kosten die een debiteur moet betalen, inclusief lokale belacties en huisbezoek, liggen gemiddeld 55,6% lager dan de WIK-kosten! De kans op betaling wordt daardoor groter. En bij een deelbetaling wordt vrijwel direct op uw hoofdsom afgeboekt in plaats van op de incassokosten. Bovendien blijft het gesprek gaan over de oorspronkelijke factuur en niet over snel stijgende incasso- of proceskosten.

Begrijpelijke taal

De meeste van uw debiteuren begrijpen de vaktaal van incasso niet of nauwelijks. Dit staat een snelle oplossing in de weg en daarom communiceert Connect Incasso uitsluitend in begrijpelijke taal met uw debiteuren. Zowel in brieven, e-mails en zelfs in telefonisch contact. Connect incasso zorgt ervoor dat uw debiteur begrijpt wat u duidelijk wilt maken, gedurende het hele traject.

Lid van het Proximo Netwerk

De meeste van uw debiteuren begrijpen de vaktaal van incasso niet of nauwelijks. Dit staat een snelle oplossing in de weg en daarom communiceert Connect Incasso uitsluitend in begrijpelijke taal met uw debiteuren. Zowel in brieven, e-mails en zelfs in telefonisch contact. Connect incasso zorgt ervoor dat uw debiteur begrijpt wat u duidelijk wilt maken, gedurende het hele traject.

Meer over het Proximo netwerk

Kwalitatieve dienstverlening

Alle incasso-consulenten van het Proximo Netwerk voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. De Proximo-consulenten zijn opgeleid volgens het Proximo-Kwaliteitskeurmerk. Zij communiceren en handelen volledig volgens het Proximo protocol. Deze kwaliteitsstandaard wordt scherp gecontroleerd door Proximo. Hierdoor blijft de kwaliteit van dienstverlening hoog.
Connect Incasso sluit zich compleet aan bij de visie en streeft ernaar om het incasso traject door te lopen met aandacht voor zowel opdrachtgever als debiteur.

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie als u gaat werken met Connect Incasso?

null
 • Met de persoonlijke en oplossingsgerichte benadering door Connect Incasso van uw debiteuren, voert uw organisatie een effectief en klantvriendelijk incassobeleid.
 • Uw incassozaken worden sneller en op verantwoorde wijze afgerond.
 • PROXIMO bewaakt voor u de kwaliteit van de aangesloten leden van het netwerk
 • Connect Incasso ontvangt de gelden van uw debiteuren en stort deze maandelijks volledig aan u door. Geen verrekening of andere inhouding.
 • De kosten richting uw debiteur zijn gebaseerd op Activity Based Pricing; hierdoor blijven de kosten laag en is er een snellere betaling van uw hoofdsom.
 • Met de Connect Incasso benadering waarderen uw aandeelhouders, toezichthouders en klanten uw betrokkenheid bij uw debiteuren en hun situatie.
 • Ook na het Connect Incasso incassotraject blijven meer klanten klant bij u.
 • U kunt rekenen op een betrouwbaar netwerk van kwalitatieve dienstverleners door heel Nederland.
 • Uw organisatie voldoet aan de toekomstige incasso-wetgeving

Bel of mail ons voor vragen

null

We bekijken graag met u hoe we uw incasso meer verantwoord en effectiever kunnen maken.

  BEL OF MAIL MET ONS

  Marathon 11-C
  1213 PG Hilversum

  Postbus 8010
  1201 HA Hilversum

  T: 085 482 54 00
  M: info@connectincasso.nl

  Veel gestelde vragen

  null

  Mooi, zo'n verantwoorde incasso, maar werkt het wel?

  Absoluut. Vaak zit er achter de schuld nog een verhaal. Ervaring leert dat een persoonlijke, verantwoorde aanpak vaker leidt tot een snellere oplossing van een zaak.

  Hoe berekenen jullie de kosten voor onze incassozaken?

  Connect Incasso hanteert geen staffelprijzen zoals de WIK, maar Activity Based Pricing. De debiteur betaalt dus alleen voor de acties die Connect Incasso uitvoert, niets meer. Stuurt Connect Incasso alleen een eerste uitnodiging tot betaling en wordt dan direct betaald, dan is de debiteur met een paar tientjes al klaar, ongeacht de hoogte van de vordering en dus de hoogte van de WIK die van toepassing is.

  Den Haag is bezig met regelgeving voor de incassobranche. Hoe serieus is dit?

  Er komt hoe dan ook nieuwe regelgeving. De verwachting is binnen nu en ca. 3 jaar.

  Behandelen jullie B2B-zaken of B2C-zaken?

  Connect Incasso behandelt zowel B2B-zaken als B2C-zaken. Wat betreft consumenten is het erg belangrijk de persoonlijke omstandigheden bij iemand thuis te kennen en iemand persoonlijk te kunnen spreken. Dit maakt de informatievoorziening en advies richting u erg adequaat.

  Wat betreft bedrijven is het bijvoorbeeld een vaak voorkomende situatie dat een consulent bij een verzamelgebouw komt en de debiteur blijkt er allang niet meer gevestigd te zijn, terwijl hij nog in de KvK vermeld staat. Erg relevante informatie voor het vervolg van het traject, bijvoorbeeld wel of niet dagvaarden.